Over ons

Saliha

Sahila-KadirHoi: ik ben Saliha en welkom op mijn website. Ik ben geboren in 1978 te Suriname. Samen met mijn zoontje (geb. 2005) en dochtertje (geb. 2009) wonen ik in Arnhem-Zuid, Vredenburg om het hoekje bij de school OBS Da Vinci (voormalig Dr. Aletta Jacobsschool en de Troubadour). We wonen in een ruime eengezinswoning met een gesloten achtertuin en waar dus overal genoeg te doen is voor de kinderen. Naast moeder ben ik ben reeds jaren oppasser en sinds 2011 gecertificeerd en geregistreerd gastouder. Ik ben in de basis van maandag tm donderdag beschikbaar als gastouder (GOO) en houdt de opvang bij mij thuis welke door de GGD regelmatig wordt geïnspecteerd op veiligheid en andere belangrijke zaken als ruimte & hygiëne. Vanaf 0 jaar zijn kinderen welkom bij mij voor dagopvang. Nieuwe aanvragen voor buitenschoolseopvang (VSO, TSO, BSO) is bij mij helaas niet meer mogelijk. Voor afwijkende dagen (bijv. weekenden), dagdelen of tijden kunnen we in nader overleg altijd kijken of er mogelijkheden zijn. 

Mijn locatie en doelstelling behelst huiselijkheid en gezelligheid te bieden. Wij hebben geen huisdieren en onze huisregels zorgen dat mensen van iedere rang, stand of geloofsovertuiging bij ons terecht kunnen. Dit geldt ook voor de maaltijden, snacks en overige versnaperingen die wij in huis hebben. Mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen, knutselen, shoppen en koken. Ik ben te omschrijven als sociaal, zorgzaam, behulpzaam en eerlijk. Ik vind rust en aandacht voor elkaar heel belangrijk, maar ook rechtvaardig zijn vind ik erg belangrijk. Het is mijn bijdrage dat een kind zich hierin en hierdoor optimaal ontwikkelt.

Ik vind het leuk om samen met hen te tekenen, knutselen, verven, spelen, cakejes bakken, wandelen, naar de kinderboerderij, naar het winkelcentrum boodschapjes doen, etc. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto en ben daardoor (ook bij slecht weer) altijd mobiel. Het tarief voor opvang is, afhankelijk van de soort, vanaf € 5,50 per uur all-in. Ik reken daar het eten en drinken bij in en breng dit dus niet apart of aanvullend in rekening.  Alhoewel ik flexibel ben qua uren is een plek en vaste dagen gegarandeerd bij een vast contract. Zodoende komt men ook niet voor verassingen te staan wanneer bij minder gebruik men eventueel teveel ontvangen kinderopvangtoeslag moet terugbetalen aan de belastingdienst. Soms kan dat om fikse bedragen gaan.