Gastenboek

Wat vindt jij van Lieloe Gastouderopvang? Laat hier je mening achter of enkele tips.

18 berichten in ons Gastenboek

Laat een bericht achter

Velden met een * zijn verplicht

 

 1. Irina says:

  Super leuke flexibele goede gastouder Saliha! Onze dochter gaat er altijd met veel plezier heen. Het is er schoon en netjes en er wordt gewerkt met leuke thema’s.
  Kortom een leuke en lieve gastouderopvang waar je je kind met een gerust hart kunt achter laten.

 2. Mama en papa van Jari says:

  Met een gerust hart laten we Jari bij Saliha! Hij heeft het heel erg naar zijn zin en is gek op Saliha. Ze zorgt vol liefde voor onze kleine man. Als we hem ophalen wil hij in eerste instantie niet mee want hij vind het veel te gezellig en leuk!
  Dank je wel Saliha voor al je goede zorgen en liefde voor ons mannetje! Veel liefs Eelko en Sam

 3. Jan en Paula Meinema says:

  Nadat we onverwacht in een korte tijd afscheid moesten nemen van onze 2 gastouders wat veel stress gaf, was het een warm bad om de kinderopvang af te nemen bij Saliha.
  Niet alleen voor onze 2 meiden Lobke en Famke maar ook voor ons.
  Ze is zorgzaam en flexibel en sluit aan bij de behoefte van de kinderen. Famke wat aanhankelijk? Dan draagt ze ons meisje op haar heup, geen probleem! Lobke de bokkepruik op?dan is dat zo omgebogen door bijv. te dansen (vindt Lobke leuk).
  In overleg is veel mogelijk wat wij als zeer prettig ervaren.
  Het feit dat we geen eten hoeven mee te geven en ze heerlijk Surinaams kookt was ook een pre voor ons. Zo leerden onze meiden ook eens iets anders eten dan pasta en aardappelen:)

 4. Kelly says:

  Vanaf dag 1 laat ik mijn dochtertje met een gerust hart bij Saliha ze heeft het er goed en erg naar haar zin. Ik ben super blij met Saliha als Gastouder. Had geen betere gastouder kunnen wensen. Ooh als er iets aan de kans is kan dat besproken worden en dat is super.een echte aanrader dus

 5. Wimbert & Verouschka Hato says:

  Een geweldige, vriendelijke, deskundige en van God gegeven gastouder.

  Onze kinderen genieten elke dag weer van de warme onthaal en de liefde die ze overdag krijgen. Onze zoon van 1 jaar vindt het geweldig om lekker vertroeteld te worden en onze dochter van 7 jaar wilt zelfs op de vrije schooldagen (zelfs als papa thuis is) naar Saliha toe omdat ze het zo leuk vindt.

  Een zegen van God.

 6. Mama van Ruksaar&Safiya says:

  Mijn dochters zijn helemaal weg van Saliha. Ze zorgt voor ze als een tweede moeder. Daarnaast heeft ze mijn dochters en mij door een hele moeilijke tijd geholpen, waarvoor we haar erg dankbaar zijn. Ruksaar&Safiya gaan met plezier naar haar toe.

 7. Anneke Chattelin says:

  Onze dochter, Suze (1,5 jaar) gaat elke maandag met veel plezier naar Saliha. Ze was snel gewend en zwaait me ‘s ochtends vrolijk uit als ik naar mijn werk ga.
  Voor ons een goed teken en een vertrouwd gevoel.
  Saliha speelt veel met de kinderen en stimuleert ze in hun ontwikkeling. Erg fijn!

 8. Ouders van Iris says:

  Iris (7 mnd) gaat altijd met veel plezier naar Saliha toe. Ze moet altijd gelijk lachen als ze Saliha ziet en dat zegt ons genoeg! Saliha is een erg lieve gastouder die ook goed aan je doorgeeft hoe het is gegaan die dag. Het huis en de tuin zijn erg kindvriendelijk ingericht en de kindjes kunnen naar hartenlust spelen. Wat wij ook fijn vinden is dat Saliha niet alleen binnen blijft, maar ook met de kinderen gaat winkelen en ze lekker in de tuin laat spelen met goed weer. Saliha is ook flexibel en we weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken als we iets te laat zijn. Saliha is voor ons een top gastouder en het is fijn om te weten dat we er straks ook voor BSO terecht kunnen, ook al duurt dat nog even!

 9. cindy says:

  Ouders van Shania(8) Jesse(4) en Yada(1).
  onze drie kinderen vinden het super leuk bij saliha.
  ze gaan nu een half jaar met heel veel plezier naar haar toe. xxx michel en cindy

 10. Ouders van Thimo says:

  Thimo (2,5 jaar) vindt het altijd superleuk om naar Saliha te gaan. Hij vraagt de avond ervoor al of hij naar Saliha gaat. Ze is ontzettend lief en enthousiast en doet leuke dingen met de kinderen. Ze heeft Thimo zelfs leren fietsen op een fiets met zijwieltjes!!

 11. Ouders van Jayden Gobind says:

  Sinds dat Jayden 3 maanden is past Shalia op hem. Hij heeft het erg naar zijn zin en is altijd vrolijk. Daarom is het voor ons als ouders ook heel erg fijn dat wij Jayden altijd met een goed gevoel kunnen achter laten.

  Shalia is niet alleen een lieve mens maar ook een super lieve gastouder!

 12. Julien says:

  As soon as you enter into Saliha’s house, you can feel a great professionalism. Her house and her garden are organized for a well-being of children. Toys, games, singing and speaking are intelligently used to generate awareness of children. In Saliha’s house all children are happy thanks also to her nice children and husband. Saliha is a trustworthy person who loves children and all children love her too.

 13. ouders van Youp en Zoe says:

  Mijn 2 kinderen (1j7m en 3j3m) gaan pas maar 1 maand naar Lieloe en worden ze al helemaal gewend! Ze hebben het daar zeer naar hun zin. ’s Morgens lopen ze niet maar rennen ze naar Saliha. ‘s Avonds willen ze niet terug naar huis maar nog meer blijven spelen. Er wordt daar niet alleen veel binnen en buiten gespeeld, maar ook is Saliha bezig met de goede voorbereiding van mijn oudste kind voor de basisschool. Zij is een lieve en toegewijde vrouw, die al zo snel een tweede mama voor mijn kinderen is geworden.

 14. Ikram says:

  Mijn 2 kinderen komen al meer dan 1 jaar bij Salia. Ik kan mij geen betere gastouder dan Salia wensen. Kinderen hebben het heel erg naar hen zin bij haar. Zij is zeer betrokken en lief voor de kinderen.

 15. Yasmina & Loek says:

  Hoi Saliha, wat een leuke site zeg !!
  Bas & Noortje hebben het reuze naar hun zin en willen met tegenzin naar huis altijd, zegt genoeg toch !! We zijn allen reuze blij met jou als gastouder en zullen je altijd aanbevelen.

 16. Familie van Doren says:

  Saliha is een lieve, zorgzame en aardige vrouw. Fleur heeft het er erg naar haar zin. Ze doen veel leuke activiteiten. Het huis is erg leuk voor de kindjes ingericht.
  groetjes Susan, Ronald, Fleur en Thomas

 17. Eleen says:

  Onze dochter komt al ruim een jaar bij Saliha en ze heeft het enorm naar haar zin. Ze speelt heel veel samen met de andere kinderen en ze doen leuke actieve dingen. Elke keer heeft ze een hoop meegemaakt! Wij zijn dik tevreden!

 18. Wendy says:

  Jethro heeft het geweldig naar zijn zin bij je en leert veel woordjes .
  Wij zijn heel blij met je x